Macharen-Kerkstraat 1-0412492378 
info@leglise.nl 

à la carte

 

Welkom in onze brasserie,

naast onderstaande gerechten op onze menukaart serveren wij ook ons 3-gangen L’église aanbiedingsmenu met voor-, hoofd-, en nagerecht voor een vaste prijs van € 28,00 informeer bij uw gastheer of gastvrouw. 

Voorgerechten

Trio du poisson 11,00

Gerookte makreelfilet met wakame en soya, coquilles en gamba op een coulis van paprika

Tartare de steak espagnol 12,00

Traditionele steak tartaar met mayonaise van zwarte truffel, Pata negra ham en chorizo kroketje

Soupe à l'oignon 6,00

Franse Uiensoep volgens verkregen recept uit de Provence crouton en Franse kaas. 

Saumon et Poire 10,00

Gerookte zalmfilet en conference peer, crème fraiche, honing, nootmuskaat en een drup tabasco

Filet de boeuf 11,00

Flinterdun gesneden rundercarpaccio met rucola, grana padano, geroosterde pittenmix, zongedroogde tomaat, olijven, pesto en mayonaise van zwarte truffel

Pomodori 6,00

Soep van pomodoritomaat met pesto, geraspte goudse kaas, groenten en rundvlees.

Start speciàl vanaf 2 personen 13 euro p.p.

Geniet samen van een plank vol met kleine voorgerechtjes, koud, warm vis, vlees en vega passeren de revue 

Hoofdgerechten

geserveerd met aardappelgarnituur, salade, frites en warme groenten 


Chou-fleur en croute 19,00

Bloemkool, groene asperges, kastanjechampignons met brie in een flinterdun krokant deegjasje met een chimmichurri van avocado 

Filet de porc médaillon 22,00

Medaillons van varkenshaas omwikkeld met ibericoham en een saus van Piment d’Espellette en laurier 

Cordier d'agneau 23,00

Malse biefstuk van het lam, gesneden van de dikke lende onder het staartstuk. Rose gebraden en voorzien van een duxelles met een rode portsaus en grotchampignons 

Saumon et crevette 22,00

Zalmfilet met tuinkruidenroomkaas in de oven gegaard, met zoetzure biet en een saus van dille, citroen en bieslook met een grote knoflookgamba 

Steak de longe 23,00

Gebakken biefstuk van de lende, met saus naar keuze, rode wijn, peper of champignonroom

 

Nagerechten

Trio du Chocolat 8.00

Brownie van pure chocolade met gebrande noten; mousse van pure chocolade en Chocoroomijs

Scroppino Italien 7,00

Citroensorbetijs en vanille-ijs overgoten met prosecco en wodka en gemixt tot een heerlijke cocktail

Panna Cotta du orange 7,00

Panna cotta van sinaasappel met vers vruchtvlees, merengue en ijs van bloedsinaasappel 

Koffie de luxe 8,00

Kopje koffie met een bol vanille-ijs, slagroom en een likeurtje naar keuze