Macharen-Kerkstraat 1-0412492378 
info@leglise.nl 

à la carte

Welkom in onze brasserie,

naast onderstaande gerechten op onze menukaart serveren wij ook ons 3-gangen L’église aanbiedingsmenu met voor-, hoofd-, en nagerecht voor een vaste prijs van € 28,00 informeer bij uw gastheer of gastvrouw. 

à la Carte:

Voorgerechten

Trio du poisson 13,00

Rillette van gerookte makreel, zeeuwse oester met ponzu dressing en een kroketje van garnaal op wakame

Proeverij L’ église 12,00

Steak tartaar met mayonaise van zwarte truffel, Pomodorisoepje en Siciliaanse scampi’s

Forêt et noisette 6,00

Romige Bospaddestoelensoep met een crumble van hazelnoot

Burrata rouge 10,00

Toscaanse Burrata op een carpaccio van rode biet met spinazie, basilicumcrème en een pesto van pistache

Filet de boeuf 12,00

Flinterdun gesneden rundercarpaccio met rucola, grana padano, geroosterde pittenmix, zongedroogde tomaat, olijven, pesto en mayonaise van zwarte truffel

Pomodori 6,00

Soep van pomodoritomaat met pesto, geraspte Goudse kaas, groenten en rundvlees

Start speciàl 14,00

Shared starter, vijf kleine gerechtjes per persoon vanaf 2 personen te bestellen 

à la Carte:

Hoofdgerechten

geserveerd met aardappelgarnituur, salade, frites en warme groenten

 

 

 Chou-fleur en croute 21,00

Bloemkool, groene asperges, kastanjechampignons met brie in een flinterdun krokant deegjasje met een crumble van gemengde noten en pompoenpuree

Filet de porc médaillon 20,00

Medaillons van varkenshaas met ibericoham, romige cognacsaus, duxelles van paddestoelen en sjalotten

Grondin Rouge 22,00

Gebakken rode poonfilet met pompoenpuree, kokkels en een gel van zoetzure rode biet.

Saumon et crevette 22,00

Zalmfilet met tuinkruidenroomkaas in de oven gegaard met een grote knoflookgamba, risotto verde, en een puree van dubbel gedopte doperwten

Steak de Veau 24,00

Gebakken biefstuk van de dikke lende van het rund, met groene pepersaus

 

Nagerechten

Trio du Chocolat 8.00

Chocoladebrownie met gebrande noten, mousse van pure chocolade en chocoroomijs

Bastogne et compote de poires 8,00

Romige mousse van bastognekoek met mascarpone en stoofpeer met romig kaneelijs

Glace aux fromage avec fruits des bois 8.00

Taartje van cheesecakeroomijs op koek afgemaakt met een compote van bosvruchten en merengue

Koffie de luxe 8,00

Kopje koffie met een bol vanille-ijs, slagroom en een likeurtje naar keuze